Glasvezel voor bedrijventerreinen Renswoude

13 jan, 19:59 Zakelijk I Horn
Aanleg van glasvezel.
Aanleg van glasvezel.

RENSWOUDE In de gemeente Renswoude gaat Delta Fiber Netwerk de aanleg van glasvezel aanbieden aan ondernemers en bewoners van bedrijventerreinen.

Hiermee kan een start worden gemaakt als er voor 2 april van dit jaar voldoende abonnementen in Renswoude zijn afgesloten. Dan wordt er glasvezel aangelegd op geselecteerde bedrijventerreinen in onder andere Renswoude. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten, betalen geen vastrechtvergoeding.

Thomas Vernee, projectleider bij Delta Fiber Netwerk, zegt het belangrijk te vinden dat ,,supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt. Daarom hebben we voor iedere ondernemer - van klein tot groot - een passend aanbod’’. Bij de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen zullen ook de woningen die er staan worden meegenomen. ,,Inclusief een aanbod voor telefonie en televisie.’’

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.