Zeker twaalf besmettingen in Huis in de Wei

28 dec, 11:17 Zorg Zorggroep ENA
Locatie Het Huis in de Wei.
Locatie Het Huis in de Wei.

SCHERPENZEEL Vanwege een forse corona-uitbraak in Huis in de Wei was er met de kerstdagen zeer beperkt bezoek voor de bewoners van de woongroep op de tweede verdieping. Eerder werd bekend dat er zestien besmettingsgevallen zijn op de locatie van zorggroep ENA in Scherpenzeel. Dat klopt echter niet volgens Jeanette van de Langemheen. ,,Het zijn er twaalf. Maar ook dat zijn er natuurlijk best veel.’’

KORT BEZOEK Volgens Van de Langemheen is de corona-uitbraak beperkt gebleven tot één afdeling. ,,Gelukkig wel, want als de besmetting verspreid zou zijn door het hele huis was de situatie nog lastiger. Nu waren wij in staat om de betreffende afdeling meteen af te sluiten voor bezoek. Dat blijft in principe zo tot de eerste we..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.