‘Wie wordt 200ste lid Holestick?’

6 mei, 06:16 Hockey Holestick
,,Er wordt leuk en fanatiek hockey gespeeld op een redelijk niveau.''
,,Er wordt leuk en fanatiek hockey gespeeld op een redelijk niveau.''

SCHERPENZEEL Voor hockeyclub De Holestick biedt buurman de Breehoek in de winterperiode een waardevolle aanvulling op het hockeyseizoen. Van december tot de voorjaarsvakantie organiseert de KNHB een aparte zaalcompetitie waar alle teams van De Holestick aan meedoen. Bestuurslid Rozemarijn Veldhuizen speelt zelf fanatiek trimhockey en is moeder van Bente, die momenteel in de meisjes D2 speelt. Zij vertelt meer over haar club.

,,Ruim twee jaar geleden ben ik bij de club gekomen omdat onze dochter ging hockeyen’’, steekt ze van wal. ,,Ik heb hockey altijd een leuke sport gevonden, hoewel ik in mijn jeugd fanatiek wedstrijd gezwommen heb. Toen Bente hier bij De Holestick kwam, was dat een aanleiding om me hier wat meer in het hockey en de v..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.