MHC Holestick viert zijn veertigjarig jubileum met een hockeyclinic

1 sep, 06:33 Hockey Wil Weerd
Afbeelding

SCHERPENZEEL Oud-internationals en/of hoofdklassespelers geven zaterdag 3 september een hockeyclinic aan alle leden van MHC De Holestick op het veld in Scherpenzeel. Op die dag viert de club namelijk (12.00 tot 21.00 uur) het veertigjarig jubileum, wat meteen de officiële start is van het hockeyseizoen.

Clubleden ontvangen die dag op het sportpark aan de Eikenlaan het nieuwe clubshirt en er worden teamfoto’s gemaakt.

Ze kunnen zich vermaken met fun&play-activiteiten (bungee-run, bumperball, springkussens, sjoelen en voetbaldart). Er zijn ook kraampjes met poffertjes en suikerspinnen. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

,,Het is een kleinschalige club met zo’n tweehonderd leden, maar wel met een sportieve ambitie. Veel ouders zijn erg betrokken en steken de handen uit de mouwen. Ons kent ons. Het hoeft niet allemaal op topniveau, want plezier maken staat voorop. Dat ervaarde ik vanaf dag één. Mijn dochter Emma werd meteen opgenomen in de club”, zegt Irene Kohsiek. Ze verhuisde onlangs naar Renswoude (randje Scherpen..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.