Door de corona-maatregelen waren er voor hen in de afgelopen maanden geen activiteiten, niemand kon er even met de Zonnebloem tussenuit en alle activiteiten waren afgelast.

ONGEDWONGEN ,,Gewoon ongedwongen, gezellig met elkaar, een leuk sfeertje”, merkte één van de gasten van de Zonnebloem op. Hij waardeerde de activiteiten van de Zonnebloem altijd, voegde hij toe.

Het bestuur van de Zonnebloem afdeling RenScherWoude heeft om de gasten van de Zonnebloem een hart onder de riem te steken hen iedere maand op de één of andere manier weten te verrassen. De ene keer was dat met een vrolijk kaartje, de andere keer met een bos tulpen of met paaseitjes.

VOORZICHTIG OPSTARTEN Ieder die een zonnebloem in ontvangst mochten nemen, liet blijken dit erg te waarderen.

,,Hopelijk'', zegt een van de bestuursleden, ,,zorgt die nog voor veel vrolijke momenten en denkt iedereen ook nog aan de afdeling RenScherWoude van de Zonnebloem''.

Als alles volgens de planning verloopt, wordt er op 28 augustus in Partycentrum Boschzicht in Scherpenzeel een bingomiddag gehouden en worden de activiteiten weer voorzichtig opgestart.

De gasten van de Zonnebloem krijgen hier nog bericht over.

Adriaan Hosang
Foto: Adriaan Hosang
Tientalle zonnebloemen staan te wachten tot vrijwilligers ze bij gasten van de Zonnebloem brengen.