Goud voor Kaily Meerwijk

21 apr, 08:42 Overig Manja Moraal
Caitlin Trzupek, Sophie Oomens, Nikki van Ingen, Ilana van Vessem, Kenza Kaleuwee, Jaelynn Pieters, Kaily Meerwijk
Caitlin Trzupek, Sophie Oomens, Nikki van Ingen, Ilana van Vessem, Kenza Kaleuwee, Jaelynn Pieters, Kaily Meerwijk

SCHERPENZEEL Kaily Meerwijk en haar team hebben onlangs op het hoogste landelijke niveau turnen in Alkmaar Op zondag 10-04-2022 mocht het team van niveau 1 (het hoogste niveau in Nederland) bestaande uit Kaylanne van Beek, Jaelynn Pieters, Kaily Meerwijk, Lynn Hopman en Lieke Tollenaar hun tweede kwalificatiewedstrijd turnen. 

Het team op niveau 1 ging niet zo best van start op het smalle toestel balk. De turnsters waren nerveus en lieten niet zien wat zij konden. 

Behalve Tollenaar, net hersteld van een enkelblessure. Zij liet een stabiele oefening zien tijdens haar comeback wedstrijd. De turnsters lieten zich echter niet uit het veld slaan en knokten zich terug in de wedstrijd met prachtige vloeroefeningen, explosieve sprongen en strakke brugoefeningen. Gevallen, maar opgestaan, dit team van turnclub P.i.T mocht het goud ophalen.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.