vlnr Roos, Jessy, Jaliyah, Tara, Puck
vlnr Roos, Jessy, Jaliyah, Tara, Puck P.I.T. Lunteren

Mooie resultaten voor P.I.T. op deze wedstrijddag!

9 maart 2020 om 18:26 Overig Deel je nieuws

2e VOORRONDE D1 

Febe van Wetering en Gigi Mulders (pupil 2 D1) wisten ook vandaag weer mooie oefeningen neer te zetten. Gigi wist op elk toestel in de top 3 te eindigen. En kreeg hiervoor de gouden medaille omgehangen. Febe turnden wat minder stabiel als de vorige keer en liet op vloer en balk wat puntjes liggen. Ondanks de schoonheidsfoutjes wist Febe de zilveren medaille te halen.

Sophie van Engelenhoven (pupil 1 D1) begon vandaag haar wedstrijd sterk op  balk.  Ze liet een mooie oefening zien met uitstraling . Met dit keer ook een salto van balk waardoor ze weer extra puntje kon pakken. Vol zelf vertrouwen kon Sophie verder met haar wedstrijd en turnde stabiel. Dit werd beloont met een mooie eerste plek. Knap gedaan Sophie!

Jaelynn Pieters en Kaylanne van Beek (pre-instap N3) turnden een mooie wedstrijd. Kaylanne liet helaas punten liggen op balk door 2x te vallen, maar op de andere toestellen liet ze mooie dingen zien. Vooral in haar vloeroefening boekt ze progressie. Kaylanne won het zilver. Jaelynn turnde minder nerveus, maar toch ook een beetje ingehouden dit keer. Ze maakte echter wederom geen grote fouten dus mocht ze weer de gouden medaille ophalen.

Jaliyah Manuputty, Roos van de Westeringh en Puck van Ginkel (instap D1) mochten in ronde 4 hun wedstrijd  turnen. Ze begonnen op balk waar Jaliyah helaas de balk vroeg tijdig moest verlaten. Maar  ze wist zich te herpakken straalde met haar vloer oefening. Roos had een strakke balk oefening  die beloont werd met een 14,067 een 1e plaats op dit toestel. Puck heeft wat punten laten liggen bij haar tweede sprong maar verder een stabiele meerkamp geturnd. De dames waren aan elkaar gewaagd  en het werd beloond een 1e plek voor Jaliyah, 2e plek voor Roos en 3e plek voor Puck.

Ook Tara Tollenaar en Jessie Vunderink (Jeugd D1) mochten uitkomen in deze ronde. Jessie had hard gewerkt aan haar brug oefening om de eisen te halen. En dit lukte! Ze eindigde op de 8e plek. Tara turnde alles na behoren.  Op sprong liet ze haar power zien en Tara kreeg de bronzen medaille omgehangen voor de 4e plaats!

Mooie resultaten voor P.I.T. op deze wedstrijddag!

advertentie
advertentie