'Pas later besef je hoe knap het was'

28 dec, 15:28 Voetbal Archieffoto
Rémon Liefting is spits van Lunteren Thom Rijnders te snel af. De  aanvoerder uit Scherpenzeel stopt na dit seizoen bij Valleivogels.
Rémon Liefting is spits van Lunteren Thom Rijnders te snel af. De aanvoerder uit Scherpenzeel stopt na dit seizoen bij Valleivogels.

SCHERPENZEEL Een uitgebreide afscheidstoernee zit er vermoedelijk niet in voor Rémon Liefting. Toch heeft de 32-jarige aanvoerder van Valleivogels besloten na dit seizoen afscheid te nemen. Aan het einde van dit coronaseizoen stopt de middenvelder met selectievoetbal. ,,Ik speelde vorig jaar al met deze gedachte.”

Liefting, gezegend met een prima traptechniek, had vorig jaar al wat twijfels. Maar op het moment dat teamgenoten Robert van den Broek, Sven Hardeman en Ronnie van Essen bekendmaakten dat zij hun kicksen gingen opbergen, was het voor hem niet zo moeilijk meer. ,,Ik vond niet dat ik het kon maken om ook te stoppen. Dan verlies je als team in één klap wel erg veel routine.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.