Van den Berkt naar Valleivogels: ‘Ik wil weer minuten maken’

25 jan 2021, 16:19 Voetbal
Guido de Boer
Joshua van den Berkt op de tribune bij zijn nieuwe club, De Valleivogels.
Joshua van den Berkt op de tribune bij zijn nieuwe club, De Valleivogels.

BARNEVELD/SCHERPENZEEL ,,Ik wil weer minuten maken in een eerste elftal en Valleivogels was de eerste club die aanklopte. Ik kijk er naar uit.” Woorden van keeper Joshua van den Berkt, die overkomt van het Veenendaalse GVVV. ,,Ik heb geen spijt, maar had wel meer willen spelen daar.”

Door het vertrek van keeper Johan van der Wekken, die het voetballen niet meer kan combineren met een nieuwe functie op zijn werk, moest de TC van Valleivogels op zoek naar een nieuwe keeper. Die is nu dus gevonden in de persoon van de 23-jarige oud-SDVB’er Joshua van den Berkt, zoon van voormalig doelman Robert. ,,Ik wil vooral weer lekker elke week spelen in een eerste elftal en wenste ook zo snel mogelijk tot een keuze te komen”, zo vertelt de goalie die..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.