Trainers sceptisch over hervatting competitie

10 februari 2021 om 07:02 Voetbal Guido de Boer
Rob van den Broek: ,,Ik vind dat de KNVB zich tegenspreekt."
Rob van den Broek: ,,Ik vind dat de KNVB zich tegenspreekt."

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG De KNVB bracht afgelopen week een ‘routekaart’ voor de rest van het seizoen in omloop. Terwijl de voetbalbond de mogelijkheid van competitievoetbal voor de A-categorie openhoudt, zijn de reacties sceptisch. Coaches Rob van den Broek (Valleivogels) en Jeroen Peters (Woudenberg) maken zich zorgen over de belasting van hun spelers.

De KNVB schipperde de afgelopen weken met hun berichtgeving. Eigenlijk zou in de week van 9 februari een beslissing vallen over een eventuele competitiehervatting. Dat is inmiddels uitgesteld tot na 23 februari, als de volgende coronapersconferentie van het demissionaire kabinet op de planning staat. Wel werd een routekaart geprese..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.