Finish in ‘Istanbul’ lonkt

13 apr 2021, 06:08 Voetbal
VV Scherpenzeel
De selectie van Scherpenzeel rent ook samen door het buitengebied. Keeperstrainer Sander Selhorst en doelman Coen Uyterwaal sluiten de rij.
De selectie van Scherpenzeel rent ook samen door het buitengebied. Keeperstrainer Sander Selhorst en doelman Coen Uyterwaal sluiten de rij.

SCHERPENZEEL Fit blijven en tegelijkertijd wat terugdoen voor de vereniging. Dat is de insteek van de mega-sponsorloop die de A-selectie van Scherpenzeel op touw heeft gezet. Inmiddels lonkt de finish, komende zaterdag in ‘Istanbul’.

Hun actie begon op 1 maart: gezamenlijk leggen spelers en technische staf in totaal 2.700 kilometer af. Het is precies de afstand van Scherpenzeel naar Istanbul, de plek waar zaterdag 29 mei de finale van de Champions League wordt gespeeld. ,,Een flink eind weg, maar het is ook mooi om zo’n uitdaging aan te gaan”, vindt Coen Uyterwaal.

Met hun actie slaan de voetballers twee vliegen in één klap: ze blijven fit en helpen de club.
Coach Jürgen Schefczyk pakt zich in voor zijn ronde op de fiets.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.