Danny Stomphorst en Khalid Aoulich versterken Renswoude

4 jun, 15:50 Voetbal Theo Beumer
Khalid Aoulich (midden) in actie bij het zaalvoetbal.
Khalid Aoulich (midden) in actie bij het zaalvoetbal.

RENSWOUDE Zaterdagtweedeklasser Renswoude heeft zijn selectie voor volgend seizoen op peil gebracht. Het vertrek van Mo Issaoui (De Merino’s) en Youssef Hadi (SVL) wordt opgevangen met de komst van Danny Stomphorst en Khalid Aoulich.
Stomphorst is geen onbekende in het regionale amateurvoetbalwereldje. De spits kwam de afgelopen seizoenen ook al uit voor Scherpenzeel en Valleivogels. Hij koos afgelopen seizoen voor het tweede elftal van GVVV, maar kiest nu dus weer voor selectievoetbal in de tweede klasse. De voetbalachtergrond van Aoulich is ook niet misselijk. Hij kwam uit voor de jeugdafdeling van GVVV en maakte vanuit Veenendaal de stap naar SC Heerenveen. Afgelopen seizoen was de 22-jarige dribbelaar clubloos, hij heeft nu be..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.