Wilbert Thomassen terug bij Valleivogels

5 jan 2022, 11:23 Voetbal
Melvin Taribuka
Wilbert Thomassen.
Wilbert Thomassen.

SCHERPENZEEL Na een avontuur bij SDC Putten in de hoofdklasse en SDVB in de eerste klasse keert Wilbert Thomassen na vier seizoenen terug bij Valleivogels. 

De aanvaller (26) heeft vooral de afgelopen seizoenen enorme tegenslagen te verduren gekregen. Zo liep hij in 2020 een kruisbandblessure op aan zijn linkerknie. Na een operatie en een lange revalidatie maakte hij dit seizoen zijn rentree. 

Eind november scheurde hij in de wedstrijd tegen SVI uit Zwolle in die zelfde knie weer zijn kruisband. De technisch vaardige Scherpenzeler zal binnenkort opnieuw een operatie ondergaan. Vervolgens wacht nog een revalidatieperiode. Thomassen heeft de keuze gemaakt om dit traject in zijn vertrouwde omgeving te doorlopen en keert terug op het oude ne..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.