Voetbal
5 mrt 2022, 18:37
Afbeelding
SCHERPENZEEL

Tijdens de rust werd de volgende grap gemaakt: ‘De derde helft wordt de beste helft van deze wedstrijd.’ Dat was niet verwonderlijk, want de streekderby tussen Valleivogels en Renswoude was in de eerste helft nauwelijks het aankijken waard. In de tweede helft zorgde de thuisclub ervoor dat hun supporters met een goed gevoel aan de ‘derde helft’ konden beginnen. De formatie van trainer Rob van den Broek liet weinig van de ‘Kraaien’ over, getuige de 4-0 eindstand.

De streekderby leek op een spektakelstuk uit te draaien. Er was vuurwerk voor de wedstrijd. Er was een opstootje tussen spelers in de tweede minuut op het middenveld. Een minuut later viel de openingstreffer al van Alex van Eem namens de thuisclub. De vrije trap van Jesper Schipper viel perfect bij de tweede paal neer.