Renswoude komt duidelijk tekort bij Batavia’90

26 mrt, 20:01 Voetbal Foto: Brenda Dekker
Ralph Boom keerde bij Renswoude terug na blessureleed.
Ralph Boom keerde bij Renswoude terug na blessureleed.

RENSWOUDE Het is Renswoude niet gelukt om bij Batavia’90 te stunten. De ‘Kraaien’ gingen na een 1-0 achterstand bij rust met 4-0 onderuit in Lelystad. ,,Zij waren vandaag een maatje te groot”, zag coach David Wagensveld.

Zijn elftal moest zich in het eerste bedrijf concentreren op het verdedigen. ,,We kwamen niet van onze helft af, we konden eigenlijk alleen maar tegenhouden.” Omdat doelman Jacco van Ginkel zich alleen na drie minuten gewonnen moest geven (1-0), was er halverwege toch nog hoop op een resultaat. ,,In het eerste kwartier na de pauze moest het voor ons gebeuren. We waren uit een corner zelfs dichtbij, maar toen zij na een uur uit de eerste de beste kans na rust de 2-0 maakten, was het voor ons over”, aldus Wagensveld.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.