‘Moeizame overwinning’

10 sep, 20:07 Voetbal Guido de Boer
Valleivogel Rob van Eem wordt gepasseerd door de Woudenbergse Scherpenzeler Mark de Graaf.
Valleivogel Rob van Eem wordt gepasseerd door de Woudenbergse Scherpenzeler Mark de Graaf.

SCHERPENZEEL De 3-1 overwinning die VV Scherpenzeel op de Valleivogels zaterdag behaalde was moeizaam. De Valleivogels verweerden zich kranig en wisten nog wat spanning in de tweede helft te brengen na een doelpunt van Rik Vermeij, die de stand naar een 2-1 bracht. Pas in de blessuretijd wist vv Scherpenzeel het derde doelpunt te scoren.

Scherpenzeel verspilde geen tijd na de aftrap en binnen tien minuten wist Arwin van Soest de 1-0 te scoren. Niet lang daarna lukte het Olivier Pilon om met een loeihard schot de 2-0 te maken voor Scherpenzeel. Hierna leken de spelers op dreef nadat de bal wederom de doelman van de Valleivogels passeerde. Helaas voor Scherpenzeel was dat doelpunt volgens de grensrechter buitenspel, waardoor de stand 2-0 bleef. 

De Valleivogels werden wat feller en probeerden uit alle macht de bal te onderscheppen, wat de iets te fanatieke middenvelder Remco van de Fliert een gele kaart opleverde. Uiteindelijk leverde de inspanning wel wat kansen op voor de Valleivogels, maar geen die leidden tot een doelpunt, waardoor de spelers de rust ingingen met een 2-..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.