Voetbal
10 sep 2022, 20:07
Valleivogel Rob van Eem wordt gepasseerd door de Woudenbergse Scherpenzeler Mark de Graaf.
SCHERPENZEEL

De 3-1 overwinning die VV Scherpenzeel op de Valleivogels zaterdag behaalde was moeizaam. De Valleivogels verweerden zich kranig en wisten nog wat spanning in de tweede helft te brengen na een doelpunt van Rik Vermeij, die de stand naar een 2-1 bracht. Pas in de blessuretijd wist vv Scherpenzeel het derde doelpunt te scoren.

Scherpenzeel verspilde geen tijd na de aftrap en binnen tien minuten wist Arwin van Soest de 1-0 te scoren. Niet lang daarna lukte het Olivier Pilon om met een loeihard schot de 2-0 te maken voor Scherpenzeel. Hierna leken de spelers op dreef nadat de bal wederom de doelman van de Valleivogels passeerde. Helaas voor Scherpenzeel was dat doelpunt..