‘Niemand buitenspel’ bij s.v. de Valleivogels

20 sep, 15:09 Voetbal sv de Valleivogels
Afbeelding

SCHERPENZEEL Sportvereniging (s.v.) de Valleivogels helpt ouders die moeite hebben om de contributie voor hun voetballende kind(eren) te betalen door het aanstellen van een financiële contactpersoon. 

Bij de Valleivogels is dat Marieke van Gulik, die ook vertrouwenscontactpersoon van de voetbalvereniging is. Zij zoekt, als dat aan de orde is, samen met ouders uit van welke regelingen ze gebruik kunnen maken om hun kind(eren) bij financiële problemen toch te laten sporten.

,,Omdat we willen voorkomen dat leden van onze club in deze moeilijke tijd om financiële redenen hun favoriete sport niet (meer) kunnen beoefenen, doen we mee aan het door ING en de KNVB geïnitieerde project ‘Niemand buitenspel’’’, aldus Cees Wolswinkel, voorzitter van s.v. de Valleivogels. ,,We zijn blij dat we met hulp van onze financiële contactpersoon daarbij kunnen helpen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de weg naar de regelingen te vinden..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.