Afbeelding
AberMedia

Stenen brughoofd voorkomt auto te water

Ongeval

SCHERPENZEEL Een personenauto en een bestelbus zijn vrijdagochtend in Scherpenzeel zwaar beschadigd geraakt bij een kop- staart aanrijding op de Barneveldsestraat. De bestuurster van de personenauto moest door de medewerkers van een ambulance worden onderzocht, maar ze bleek geen letsel opgelopen te hebben. De bestuurder van de bestelbus bleef eveneens ongedeerd. 

Het ongeval gebeurde rond 09.10 uur ter hoogte van de kruising met Gooswilligen. De automobiliste wilde vanaf de Barneveldsestraat rechtsaf Gooswilligen inslaan, maar dat werd te laat opgemerkt door de bestuurder van de bestelbus die vervolgens achter op zijn voorligger botste. De personenauto schoot hierdoor van de weg en kwam tegen een stenen brughoofd tot stilstand. Dat voorkwam dat de auto in een lager gelegen sloot belandde. 

Door de klap kwam onder meer de achteras van de personenauto scheef te staan. De bestelbus liep forse schade aan de voorzijde op en is door een bergingsbedrijf afgesleept. De personenauto zal in eigen beheer worden afgevoerd. Een weginspecteur van de provincie Gelderland heeft samen met de politie het wegdek schoongemaakt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie