Afbeelding
AberMedia

Bestuurder ernstig gewond bij ongeval op De Dreef (N224) in Scherpenzeel

22 juli 2021 om 07:12 Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een eenzijdig ongeval op de De Dreef (N224) in Scherpenzeel is woensdagavond de bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt. 

Naast twee ambulances en de brandweer van Renswoude, landde ook de traumahelikopter uit Volkel met aan boord het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer is na te zijn gestabiliseerd met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. Het ongeval gebeurde rond 20.40 uur toen de bestuurder komende vanuit de richting Renswoude ter hoogte van de Ruwinkelseweg door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig verloor. De auto kwam eerst met de rechterzijde in de berm, en sporen op het wegdek laten zien dat de auto vervolgens de rijbaan is overgeschoten, om uiteindelijk frontaal tegen een boom tot stilstand te komen.

Verkeersspecialisten van de politie (VOA) zijn een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Dreef (N224) was tot na 23.00 uur voor al het verkeer afgesloten tussen de rotonde met de Verlengde Hopenseweg en de Ruwinkelseweg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie