Bestuurder gevlucht nadat auto boom ramt en in sloot belandt

19 sep, 09:05 Ongeval AberMedia
Afbeelding

RENSWOUDE Op de Arnhemseweg (N224) in Renswoude is zondagochtend een personenauto in een sloot terechtgekomen, nadat de bestuurder eerst een boom had geraakt.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Renswoude en Ederveen, werden rond 6.35 uur gealarmeerd, omdat er een persoon (in een auto) te water zou zijn geraakt. Ter plaatse werd echter alleen een lege personenauto aangetroffen, die half in een sloot lag. 

De brandweer en politie hebben in de omgeving gezocht naar de bestuurder, maar er werd niemand aangetroffen. Aan de hand van het kenteken en een aangetroffen tas met papieren kon de eigenaar van het voertuig achterhaald worden. Agenten zijn vervolgens naar de woning gegaan waar de bestuurder werd aangetroffen. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.