Afbeelding
Aber Media

Auto frontaal op boom; bestuurder naar ziekenhuis

29 augustus 2021 om 08:15 Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een eenzijdig ongeval op De Dreef (N224) in Scherpenzeel is in de nacht van zaterdag op zondag de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. Deze 25-jarige man uit Scherpenzeel kwam vanuit de richting van Renswoude waar het zo’n 100 meter voor de kruising met de Barneveldsestraat mis ging en de auto frontaal op een boom klapte.

De man, die geen gordel droeg, is met onbekend letsel voor verder onderzoek overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, brandweer en meerdere eenheden van de politie werden rond 04.20 uur massaal gealarmeerd nadat een voorbijganger het wrak in de berm had aangetroffen.

Door de klap was het complete motorblok, dat meters verderop op de rijbaan lag, uit de auto geslingerd. De politie is ter ondersteuning meegereden naar het ziekenhuis, waar bloed van de man werd afgenomen voor onderzoek. De bestuurder wordt verdacht van het rijden onder invloed. Omdat niet helemaal duidelijk was of de man alleen in de auto had gezeten heeft de politie de bermen rondom de plaats van het ongeval nog afgezocht naar een eventueel twee slachtoffer. Uiteindelijk werd niets aangetroffen. De N224 was in verband met het ongeval en de opruimwerkzaamheden nog tot na 06.30 uur afgesloten voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie