Afbeelding
AberMedia

Drie gewonden bij botsing Scherpenzeelseweg, onder wie een kind

20 oktober 2023 om 18:54 Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een ongeval met drie auto’s op de Scherpenzeelseweg in Barneveld zijn vrijdagavond drie inzittenden gewond geraakt, onder wie een kind.

Het ging rond 17.55 uur mis toen, zo vermoedt de politie, één van de voertuigen in een slip belandde en een tweede auto zich in de zijkant boorde. Beide voertuigen kwamen in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand. Een derde auto liep schade aan de voorkant op, maar de bestuurder, een 29-jarige man uit Maarssen, kon zijn wagen op een oprit van een woning neerzetten. Ook de passagiers van deze auto, een 24- en 44-jarige vrouw uit Leusden en een 26-jarige man uit Scherpenzeel, raakten niet of licht gewond.

De brandweer heeft een 21-jarige inwoner van Woudenberg uit één van de auto’s gehaald. Hij is naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht, evenals een 27-jarige zwangere vrouw uit Harskamp die een andere auto bestuurde. Een zoon van de vrouw, een 2-jarige jongen, is onder begeleiding van een trauma-arts in een ambulance naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. De arts was gebracht met een traumahelikopter.

Specialisten van de forensische opsporing verkeer van de politie doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval op de Scherpenzeelseweg, nabij de kruising met de Postweg. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie