Informatie-ochtend over e-books bij de Bieb

14 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

Informatie-ochtend over e-books

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een informatie-ochtend over het lenen van e-books bij de Bibliotheek. Tijdens de ochtend krijgt u informatie over de verschillende manieren om e-books te lenen, het aanmaken van een account en het downloaden van e-books. Voor het aanmaken van een account en het downloaden van de e-books moet u lid zijn van de Bibliotheek.

Als bibliotheeklid kunt u nu al meer dan 1.000 nieuwe e-books lezen via de e-bookportal, met ook veel recente titels. Van grote schrijvers als Anna Enquist, Maarten 't Hart, Arthur Japin, Paolo Coelho, Ilja Leonard Pfeiffer, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Thomas Lieske en Thomas Rosenboom komt vrijwel het totale oeuvre inclusief de nieuwste titels van dit jaar beschikbaar. Als bibliotheeklid heeft u vrij toegang tot de totale collectie van een kleine 7.000 e-books. Voor het eind van het jaar komen daar nog minstens 1.000 titels bij.

De informatie-ochtend wordt gehouden op 30 oktober om 10.00 uur bij de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie