Alzheimer Café Woudenberg/Scherpenzeel

Activiteiten

Onderwerp maand: december 2014

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp; allemaal in een gemoedelijke sfeer.

10 december: Muziek

Dit keer staat het thema Muziek centraal. Muziek speelt in het leven van veel mensen een belangrijke rol. Gelukkig blijft het vaak tot op hoge leeftijd mogelijk om daar van

te genieten, ook al laat je geheugen je in de steek. Een liedje kan soms een hele wereld aan herinneringen oproepen. Mooie herinneringen uit het leven wil je vasthouden. De emoties die muziek bij mensen oproept, kunnen daar bij helpen.

Gastspreker: Muziektherapeute Hilde Fescharek zal ons meenemen in de wereld van de muziek en wat dit met ons kan doen.

Het Alzheimer Cafe is er iedere 2de woensdagavond van de maand en vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, de Schans 33 in Woudenberg. Inloop 19.30 uur, het programma begint om 20,00 uur tot en met 21.30 uur.

Toegang is vrij en aanmelding is niet nodig.

Het Alzheimer Café wordt gehouden op woensdag 10 december 2014

en vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. De gespreksleiding is in handen van Annie Scherstra en Gwen van Eijden. Voor informatie en vervoer belt u: 033-277 88 98.

advertentie