Gezocht: lokale kunstenaars die werken met het thema FOOD!

Activiteiten

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 vindt voor de tweede keer het evenement FOOD, smaken van de Heuvelrug plaats op Landgoed Kraaybeekerhof te Driebergen! Het doel van FOOD is om bewustwording te creëren van de cultuurhistorische waarde van voedsel, gebruiken en het landschap daaromtrent.

Dit jaar biedt het evenement de gelegenheid om in een van de gebouwen een tentoonstelling te maken met werk van lokale kunstenaars. Wij nodigen lokale kunstenaars uit om een kunstwerk in te zenden, bestaand of nieuw werk, waarbij het thema voedsel in de breedste zin aan bod komt. De geselecteerde kunstwerken zullen tijdens FOOD, smaken van de Heuvelrug het hele weekend te zien zijn.

Uit de ingezonden kunstwerk zal een selectie worden gemaakt door de programmeurs van het evenement. Er zal met name gekeken worden naar diversiteit van disciplines en onderwerpen. Voor algemene informatie over FOOD en de criteria, zie de website www.100procentheuvelrug.nl.

Ben jij kunstenaar, werk jij met het thema voedsel en wil je dat jouw werk te zien is tijdens FOOD, smaken van de Heuvelrug?! Mail dan nu naar info@100procentheuvelrug.nl voor meer informatie.

advertentie