PJGU en Breehoek Zonder Drempels

Activiteiten

SCHERPENZEEL De eerste maand van 2017 is alweer bijna voorbij. Het gewone leven is weer begonnen, maar er is altijd wel een moment te vinden om te ontspannen, bijvoorbeeld in de Breehoek. Maar in de Breehoek kun je ook terecht voor serieuze zaken. Hieronder volgt een overzicht van een aantal belangrijke activiteiten in februari.

De gemeente biedt ruimte voor inwoners van Scherpenzeel om te 29komen luisteren naar het college en de verschillende fracties, maar ook om zelf vragen te stellen. Dit kan tijdens de opinierondes, die de komende maand op maandag 6 en donderdag 9 februari plaatsvinden. De voorstellen waarover overeenstemming bestaat gaan als hamerstuk naar de eerstvolgende raadsvergadering, in dit geval op donderdag 23 februari.

Wilt u meer informatie over de opinieronde? Neem dan een kijkje op de site van de gemeente Scherpenzeel: www.scherpenzeel.nl/bestuur/opinieronde_41721. 

[KLUCHT] Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari speelt de toneelgroep van PJGU Woudenberg het stuk 29De Tante van Charlie. Deze klucht gaat over de vrienden Charlie en Rogier, die alles uit de kast halen om hun aanstaande schoonvader over te 29halen zijn dochters aan hen uit te huwelijken. De butler des huizes wordt ook in het plan betrokken; hij zal zich als tante moeten voordoen en dus als vrouw door het leven moeten. Dit is natuurlijk aanleiding tot een reeks fantastische en hilarische gebeurtenissen. De toneelvoorstellingen zullen op zowel 10 als op 11 februari rond 20.00 uur beginnen.

[ZONDER DREMPELS] Op zaterdag 25 februari wordt Breehoek Zonder Drempels weer georganiseerd. In 2009 kwam de programmaraad van De Breehoek met het verzoek om iets te organiseren voor mensen met een beperking. Er werd een werkgroep gevormd met Bianca van Zetten, Wilma van Ginkel en Carla van de Wetering, en met z'n drieën organiseerden ze de eerste editie van Breehoek Zonder Drempels. Dit jaar vindt de zesde aflevering plaats, op zaterdag 2925 februari van 14.00 tot 17.00 uur. Alle kinderen en volwassenen met een beperking uit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren en omstreken zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden, via www.breehoekzonderdrempels.nl/inschrijven.

Benieuwd wat er nog meer te doen is in de Breehoek? Hou dan de activiteitenkalender in deze krant in de gaten, of bekijk de agenda op de site: www.debreehoek.nl/kalender.

advertentie