Afbeelding
Breehoek Zonder Drempels

Fietstocht zonder Drempels op 25 september

21 juni 2021 om 13:00 Activiteiten

SCHERPENZEEL De Fietstocht zonder Drempels gaat dit jaar toch nog door, op zaterdag 25 september. Op die dag wordt de alternatieve versie van Breehoek Zonder Drempels georganiseerd voor jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking.

Eerder stond de Fietstocht zonder Drempels gepland voor 19 juni, maar die datum kwam te vroeg voor de organisatoren. September is volgens hen gezien de versoepelingen van de coronamaatregelen wel haalbaar.

De start op 25 september is om circa 13.30 uur (exacte info volgt nog) vanaf de Breehoek en de deelnemers zullen in groepjes vlak na elkaar vertrekken. De route is ongeveer 12 kilometer lang en onderweg is bij de drie stempelposten van alles te doen en te beleven. Het festijn wordt  om 16.30 uur afgesloten op het parkeerterrein bij de Breehoek met een hapje en een drankje en natuurlijk de medaille-uitreiking. 

Aanmelden voor de fietstocht kan op de website van Breehoekzonderdrempels.nl. Bij inschrijving kunnen deelnemrs aangeven of ze gebruik willen maken van de mogelijkheid een (duo)fiets te lenen.

advertentie
advertentie