Afbeelding
Ons Genoegen

Harmonievereniging Ons Genoegen geeft voorjaarsconcert

Activiteiten

RENSWOUDE Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft op zaterdag 9 april een voorjaarsconcert. Tijdens het concert treden het harmonie- en het leerlingenorkest van de vereniging op in ‘t Podium. 

Voor de pauze laat het harmonieorkest diverse nummers horen, zoals ‘Celebrate’ van Shimizu Daisuke en muziek van de musical ‘Les Miserables’ geschreven door Warren Barker. Na de pauze treedt eerst het leerlingenorkest op. Zij laten dan het publiek horen hoe zij na een paar jaar les al mooie muziek kunnen maken. Aansluitend speelt het harmonieorkest lichte én bekende muziek, zoals hits van de rockband Queen, een medley van Michael Jackson en het romantische ‘Perfect’ van Ed Sheeran.

AFSCHEID Tijdens het concert wordt ook afscheid genomen van klarinetdocent Krijn van Delzen. Krijn was 22 jaar lang dirigent van het harmonieorkest, maar nam in 2010 al afscheid van de dirigentenbok. Wel bleef hij tot eind 2021 lesgeven. Tijdens het voorjaarsconcert zet de vereniging Krijn in het zonnetje en wordt op gepaste wijze afscheid van hem genomen.

Het concert wordt gegeven in ’t Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude begint om 20.00 uur, de zaalis om 19.30 uur open. Kaarten kosten 5 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderentot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn voorafgaand aan het concert verkrijgbaar aan dedeur.

advertentie