Afbeelding
Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Haringparty bij Schimmel

Activiteiten

SCHERPENZEEL Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude houdt donderdag 16 juni van 17.00 uur de vijfde editie van ’de Lions Haringparty’.

Nadat de party twee jaar lang niet kon doorgaan, vindt die nu opnieuw plaats bij Schimmel Brasserie 1885 aan de Stationsweg-Oost 243 in Woudenberg. Het programma biedt voldoende ruimte om te genieten van de nieuwe haring en te netwerken.

Zoals ieder jaar is de opbrengst voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting Philadelphia Woudenberg. Zij heeft behoefte aan een hometrainer met fietslabyrint. Dit is een hometrainer met een groot beeldscherm. Door de 3D-filmpjes hebben de cliënten, die niet op een gewone fiets kunnen rijden, het idee dat ze buiten aan het fietsen zijn en wordt gezond bewegen een stuk prettiger.

De toegangsbewijzen à € 12,50 geven recht op de entree voor één persoon en twee haringsetjes (twee drankjes en twee haringen).

Tijdens de haringparty zal er een veiling plaatsvinden. Een vaatje ‘Hollandse Nieuwe’, beschikbaar gesteld door visspecialist Hameeteman, zal via het Amerikaanse systeem worden geveild. De ervaren Veilingmeester JP, die al een Lions Kunstveiling en de tweede editie van deze Haringparty heeft geleid, zal de veiling in goede banen leiden. Ook zal een aantal andere, volgens de Lions Club zeer interessante producten worden geveild.

advertentie