De start van de Zwem4daagse in 2019.
De start van de Zwem4daagse in 2019. Zwem4daagse Scherpenzeel

Zwem4daagse Scherpenzeel in startblokken

Activiteiten

SCHERPENZEEL Na twee jaar onderbreking door de coronapandemie vindt aan het prille begin van de zomer in Zwembad ‘t Willaer weer de Zwem4daagse van Scherpenzeel plaats. De online-inschrijving voor de 51ste editie is inmiddels geopend. 

Naast het zwemmen van 250 of 500 meter kunnen de bezoekers ook iedere avond deelnemen aan  leuke activiteiten zoals paraplu hangen, donkere duikbrillen zwemmen en een luchtbedden race. Ook is een ballonnenclown aanwezig en wordt onder de deelnemers iedere avond een taart verloot. Op  de afsluitende avond kunnen de gelukszoekers mee doen aan het traditionele stuivertje duiken. En  natuurlijk hun medaille in ontvangst nemen. 

Op de website zwembadscherpenzeel.nl is een speciale pagina beschikbaar met alle informatie en het online-inschrijfformulier. Ouders mogen alleen meezwemmen als zij zich  ook hebben ingeschreven. Elke avond zijn er extra toezichthouders aanwezig en vrijwilligers die een  extra oogje in het zeil houden. Eventueel is het ook mogelijk om gebruik te maken van een last  minute inschrijving op de eerste avond in het zwembad aan de kassa. Dan zijn de kosten voor  deelname € 8,50.

Via online voorinschrijving bedragen de kosten € 7 per persoon. Maken de deelnemers gebruik van de voorinschrijving dan maken zij ook kans op gratis deelname. Voor de 100e, 150e en 200e inschrijver betaalt de organisatie de kosten voor de  inschrijving terug. 

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan Breelaan 6 in Scherpenzeel.

advertentie