‘La Vuelta brengt Scherpenzeel in beweging’

10 aug, 09:06 Activiteiten Gemeente Scherpenzeel
Wethouder Henk Vlastuin.
Wethouder Henk Vlastuin.

SCHERPENZEEL La Vuelta passeert op zaterdag 20 augustus Scherpenzeel. De wielerwedstrijd is op die dag op ontmoetingsplein ‘Vamos Scherpenzeel’ bij Auto Service Centrum Scherpenzeel te volgen op een groot scherm. 

De camera filmt De Dreef, als de renners passeren. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Voor hen staat er een groot springkussen en er is een rodeostier.

SPAANSE WEEK In de dagen voorafgaand aan de doorkomst op 20 augustus organiseren ondernemers, gemeente, JOS en Platteland Anders veel activiteiten. Tijdens deze ‘Spaanse week’ van maandag 15 tot en met zondag 21 augustus stallen winkeliers hun waren uit in kramen voor hun winkels en de straten worden gevuld met entertainment en straatmuzikanten. Op woensdag 17 augustus is het ‘Jumbo Spinning Contest’ op Plein 1940. Voor de jeugd organiseert JOS de Vuelta Speelweek. Meer details over deze Spaanse week staan op www.heerlijkscherpenzeel.nl onder Evenementenkalender.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.