kasteel Renswoude
kasteel Renswoude de Bibliotheek Z-O-U-T

Lezing in bibliotheek Renswoude: (Voor)lezen is belangrijk

6 april 2023 om 08:07 Activiteiten

RENSWOUDE In de bibliotheek in Renswoude staat woensdag 12 april een lezing op het programma in het kader van de Zoute Inval. Liesbeth Versteeg, leesconsulent, brengt al voorlezend en vertellend kinderboeken onder de aandacht. Er is volop ruimte om vragen te stellen.

De lezing is gratis bij te wonen en vindt plaats van 19.45 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude. Vooraf aanmelden is gewenst en kan per e-mail renswoude@bibliotheekzout.nl of telefonisch (0318-575151) of aan de balie in de bibliotheek.

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. 

Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

advertentie
advertentie