Voorleesuurtje
Voorleesuurtje Marjon de Kruijff

Voorleesplezier in bibliotheek Scherpenzeel: ‘Een voor jou, twee voor mij’

27 september 2023 om 16:24 Activiteiten

SCHERPENZEEL Op vrijdag 6 oktober is er weer een spannend Voorleesuurtje in de Bibliotheek Scherpenzeel. Dit keer staat het boek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ centraal, een grappig verhaal over het thema ‘delen’.

Het boek vertelt het verhaal van Beer, die drie heerlijke paddenstoelen vindt. Zijn vriend Wezel gooit ze meteen in de pan, maar dan ontstaat er een dilemma: drie paddenstoelen voor twee dieren, wat nu? Zowel Beer als Wezel vinden dat ze recht hebben op twee paddenstoelen. Maar dan verschijnt Vos op het toneel...

Na het voorlezen krijgen de kinderen de kans om hun creativiteit te uiten door een leuke knutselactiviteit.

Het Voorleesuurtje vindt plaats op vrijdag 6 oktober van 14.30 tot 15.15 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel, gevestigd in Kulturhus de Breehoek aan de Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Ouders en verzorgers zijn van harte uitgenodigd om samen met hun peuter of kleuter deel te nemen aan dit gezellige evenement. De toegang is gratis, en aanmelden van tevoren is niet nodig.

Kom en geniet met uw kinderen van een boeiend verhaal en laat ze hun eigen kunstwerk maken tijdens dit leuke Voorleesuurtje in de bibliotheek. Het belooft een gezellige en leerzame middag te worden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie