,,Wie bij ons komt werken, zal zich al snel thuis voelen binnen het team.''
,,Wie bij ons komt werken, zal zich al snel thuis voelen binnen het team.'' @tedxmedia

Geen dag hetzelfde bij transportbedrijf Dimetra

16 juni 2023 om 09:01 Baan Dichtbij

SCHERPENZEEL Wat begon met één vrachtwagen in 1976, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig transportbedrijf met meer dan 55 vrachtwagens. Dimetra heeft zich gespecialiseerd in het gecombineerd transport van en naar Zwitserland. Hierbij worden diverse zendingen van opdrachtgevers samengevoegd  in één rit om zo efficiënt en voordelig mogelijk te kunnen vervoeren. Om klanten volledig te ontzorgen heeft Dimetra ook een eigen douanedienst, die al het benodigde papierwerk voor het vervoer kan regelen.

WERKSFEER Dimetra verzorgt diverse soorten transport, waaronder koel- en vriestransport, beveiligd transport en breedtetransport. Er worden zowel levensmiddelen, machines als high tech elektronica vervoerd. In totaal werken er zo’n 120 mensen bij Dimetra, waarvan 25 op het hoofdkantoor in Scherpenzeel. Jan Schurink is daar één van: hij verzorgt de personeelszaken voor Dimetra en is erg tevreden over de werksfeer binnen het bedrijf. ,,We denken hier niet in hokjes. Iedereen is toegankelijk, ook de directie. Voor een persoonlijk gesprek met de baas kun je zo binnen lopen. De meeste mensen werken hier ook al heel lang, dat zegt wel iets toch?” 

THUIS VOELEN ,,Wie bij ons komt werken, zal zich al snel thuis voelen binnen het team”, vervolgt Jan zijn verhaal. ,,Wat dat betreft kun je goed merken dat Dimetra van oorsprong een familiebedrijf is. Er heerst namelijk een sterk ‘wij-gevoel’: we doen het echt samen. Bij ons telt iedereen mee, want iedereen draagt bij aan het succes van ons bedrijf. Van planner tot chauffeur tot monteur en douanemedewerker. Samen gaan we voor mooie resultaten!”

AFWISSELING Dimetra is op zoek naar versterking. Er is ruimte voor een monteur die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken in de eigen werkplaats. Concreet betekent dit dat je onderhoud pleegt aan het uitgebreide wagenpark van Dimetra, dat bestaat uit ruim 55 vrachtwagens en meer dan zeventig opleggers. Je gaat aan meerdere merken trucks sleutelen, wat je werk ook gelijk afwisselend maakt. Ook is er veel variatie in opleggers, bestaande uit kast-, huif- en koel/vriesopleggers. Geen dag is dus hetzelfde als monteur bij Dimetra! Ook is er ruimte voor transportplanners: een planner die de binnenlandritten inplant en coördineert en een planner die de exportritten naar Zwitserland inplant en coördineert. Als planner stuur je de chauffeurs aan en ben je de contactpersoon voor onze klanten.

Wil jij je steentje bijdragen aan een optimaal goederentransport van en naar Zwitserland? En wil je dat doen vanuit een hecht team met leuke collega’s? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Neem contact op met Jan Schurink via 033 277 9165 of personeel@dimetra.nl. Of kijk voor meer informatie eerst op www.dimetra.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie