Welkom in Scherpenzeel

21 dec, 16:18 Column Gemeente Scherpenzeel
Burgemeester Wimar Jaeger.
Burgemeester Wimar Jaeger.

SCHERPENZEEL De afslag Maarsbergen, net of ik naar mijn nichtje rijdt, maar dan nog ietsje verder. Wat onwennig stap ik tussen de automatische schuifdeuren. Ik weet het, ik ben de vijfde in zes jaar… 

Onderzoekende blikken kijken me aan. Hoe doe je dat, zeggen dat je de nieuwe bent? Handen geven is niet de bedoeling en waar moet ik naartoe? Alsof ik een nieuw paspoort moet hebben meld ik mij schuchter aan de balie. Ik ben de nieuwe burgemeester, fluister ik. Een grote glimlach breekt open. Ik ga u hier welkom laten voelen, is de boodschap. In hoog tempo leer ik zwemmen op z’n Scherpenzeels. In het verste hoekje van het gemeentehuis ontsluit zich een nieuwe wereld, voornamelijk digitaal. Na uren en uren kennismaking vallen de ogen vanzel..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.