‘Muziekles voor bijna alle leeftijden’

23 dec, 09:16 Muziek Muziekschool Scherpenzeel
Leerling van de Muziekschool Scherpenzeel tijdens het Zomerconcert in de Grote Kerk.
Leerling van de Muziekschool Scherpenzeel tijdens het Zomerconcert in de Grote Kerk.

SCHERPENZEEL Sinds 11 juni 1997 heeft Scherpenzeel een Muziekschool. Doelstelling is om zo veel mogelijk Scherpenzelers kennis te laten maken met muziek. ,,Wij bieden muziekles aan voor bijna alle leeftijden. Zeker met de aandacht die koningin Maxima al jaren schenkt aan het belang van muziek voor kinderen maakt dat ons enthousiasme alleen maar groter wordt’’, vertelt Letty Woltering.

Wanneer en waarom ben jij erbij gekomen?

,,Sinds 15 jaar maak ik deel uit van het bestuur. In de zomer van 2006 vroeg een docent aan mijn echtgenoot: ‘Zou jouw vrouw bij het bestuur kunnen komen want ze zijn dringend op zoek naar iemand die de financiën kan doen.’ Op zich dacht ik, ach ik ga weleens praten met Marja Mostert (geen idee wie dat was) en ja hoo..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.