Contrast

14 mei, 06:03 Column Gemeente Scherpenzeel
Burgemeester  Wimar Jaeger
Burgemeester Wimar Jaeger

SCHERPENZEEL De meivakantie is achter de rug en geeft mij het gevoel van emoties en contrast. Want deze intensieve meivakantie was er een van plezier en zorg.

Eindelijk weer nationale feest- en herdenkingsdagen die we samen konden beleven. Tegelijkertijd het klaarmaken van een onderkomen voor mensen die niets te vieren hebben en onze hulp nodig hebben.  

Koningsdag, het nationaal herdenkingsmoment en Bevrijdingsdag, dit jaar met zovelen in de stralende zon. En zaterdag opende de scouting haar nieuwe clubhuis, als kroon op een fusie van twee clubs die wel doorging. Uit de kikkerpoel kwam de sleutel die toegang bood tot het onderkomen waar kinderen uit Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude de komende jaren veel plezier zullen hebben. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.