Afbeelding
Wouter van Dijk

Vaccinatiebus komt vrijdag 23 juli naar parkeerplaats De Breehoek

14 juli 2021 om 16:52 Corona

SCHERPENZEEL Iedereen vanaf 18 jaar kan zich op vrijdag 23 juli op de parkeerplaats bij De Breehoek van 9.00 en 17.30 uur op vertoon van een geldig ID-bewijs bij de vaccinatiebus van de GGD direct laten vaccineren met het Janssen-vaccin. Mensen die een vaccin halen, moeten in de bus een mondkapje dragen.

Ook kan er bij de Vaccinatie-bus een afspraak gemaakt worden bij de reguliere vaccinatielocaties. Hier kan je dan, als je daaraan de voorkeur geeft, in twee keer gevaccineerd worden met het Pfizer-vaccin. In de bus is een arts aanwezig en er zijn ook medewerkers die vragen van bezoekers kunnen beantwoorden. 

De vaccinatiebus komt een tweede keer naar Scherpenzeel, omdat de GGD erg tevreden is over de opkomst tijdens de eerste keer. Die eerste keer, vorige week maandag, maakten 98 mensen gebruik van deze mogelijkheid. Ook zij konden direct geprikt worden met het Janssen-vaccin. 

Niet alleen Scherpenzelers, maar ook inwoners uit omliggende gemeenten kwamen een prik halen. De meest gehoorde reden om zich met het Janssen-vaccin te laten prikken, is dat van dit vaccin maar één prik nodig is. Een andere reden die door gevaccineerden werd genoemd, is dat ze geen vervoer hadden naar de reguliere vaccinatie-locaties.

advertentie
advertentie