Corona-vaccinaties nu ook voor kinderen

18 jan 2022, 15:11 Corona
anp / Robin van Lonkhuijsen
GGD Gelderland-Midden biedt vanaf dinsdag coronavaccinaties voor kinderen van vijf tot twaalf jaar aan.
GGD Gelderland-Midden biedt vanaf dinsdag coronavaccinaties voor kinderen van vijf tot twaalf jaar aan.

SCHERPENZEEL De GGD Gelderland-Midden start vanaf dinsdag met het aanbieden van coronavaccinaties voor kinderen van vijf tot twaalf jaar. Deze week krijgen hun ouders en verzorgers hiervoor een uitnodiging. In de regio Scherpenzeel worden kindervaccinaties aangeboden op woensdagmiddag in Voorthuizen.

Dat meldt de GGD. Het gaat om speciale coronavaccins van het merk Pfizer, die zijn goedgekeurd voor deze leeftijdsgroep. De kinderen krijgen uiteindelijk  twee prikken met een kinderdosis. Tussen de eerste en tweede prik zitten minstens acht weken.De priklocatie in ‘t Trefpunt is voor kindervaccinaties geopend op woensdagen van 12.00 tot 18.00 uur aan de Roelenengweg 25 in Voorthuizen. Op de priklocaties in Ede, Arnhem en Duiven worden..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.