Interface zoekt operators, technici en andere collega's voor het hoofdkantoor in Scherpenzeel.
Interface zoekt operators, technici en andere collega's voor het hoofdkantoor in Scherpenzeel. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Interface zoekt operators, technici en anderen die willen bijdragen aan duurzame doelstellingen

6 april 2022 om 09:06 Economie

SCHERPENZEEL Al meer dan 25 jaar heeft vloerenfabrikant Interface Inc. de missie om de CO2-voetafdruk van haar vloerproducten te verlagen. Interface helpt klanten om ruimtes te creëren die welzijn, productiviteit en creativiteit ondersteunen. Interface is een groeiend bedrijf en er wordt ook continue geïnvesteerd in innovatie, onderzoek, nieuwe machines en nieuwe producten. 

Om deze doelen te bereiken zijn vakkundige en gemotiveerde medewerkers van groot belang. De vestiging in Scherpenzeel is het hoofdkantoor van Europa en maakt onderdeel uit van een wereldwijd commercieel bedrijf dat de ambitie heeft om een CO2-negatieve onderneming te zijn in 2040. Om gezamenlijk verder aan die duurzame doelstelling te werken is er op dit ruimte voor operators, technici en collega’s voor het hoofdkantoor. Wil jij werken binnen een team van enthousiaste en kundige collega’s, aan een prachtig product dat ook bijdraagt aan terugdringing van CO2 uitstoot met goede arbeidsvoorwaarden?

BIO BASED Technisch operator Jeffrey: ,,We zijn uniek in de markt met onze tapijttegel waarvan de backing van biocomposiet is. Hierdoor wordt de CO2-voetafdruk van de tapijttegels met de nieuwe biocomposiet backing gemiddeld met 33% verlaagd. Waar in de markt bitumen gangbaar is als materiaal voor de onderkant van de tapijttegel, werken wij met gerecycled en biobased (hernieuwbare) materialen, die netto CO2-negatief zijn. Sterker, onze missie om CO2-negatief te produceren is nergens in de markt zo sterk aanwezig. Het zit in de genen van Interface en dat is te merken.”

VERANTWOORDELIJKHEID ,,Het maken van tapijtegels is een zeer complex productieproces en kent vele aspecten”, vervolgt Jeffrey. ,,Om daar goed invulling aan te geven krijgen medewerkers in de productie veel verantwoordelijkheid en ruimte om hun eigen invulling te geven aan hun werkdag. Het maakt het werk ook erg afwisselend. Verder is er veel aandacht voor het bestaande machinepark. Onze onderhoudsmonteurs zijn erg belangrijk, evenals onze engineeringafdeling die continue (mee)denkt en werkt aan nieuwe oplossingen en verbeteren van wat er al is. Ik vind het persoonlijk een hele dynamische omgeving.”

Bij Interface krijg je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, pensioen, maar ook in totaal 38 vrije dagen (gebaseerd op een fulltime contract) Hier vind je alle openstaande vacatures in Scherpenzeel

Heb jij interesse om bij Interface aan de slag te gaan? Of wil je eerst je eventuele toekomstige werkomgeving bekijken en mogelijk toekomstige collega’s ontmoeten. We laten je graag zien wat we doen en hoe we dit doen. Maak een afspraak via 033- 277 5555 of mail naar receptie@interface.com

advertentie
advertentie