‘Ronde van Scherpenzeel: één groot regionaal wielerfestijn’

4 jul, 18:18 Evenementen Wil Weerd
Sportklasse. Jorre van der Bij wint de Wielerronde van Scherpenzeel.Op de 2e plaats de 56 jarige (!) Ton Berends en op 3e plaats Goswinus Dijkstra.
Sportklasse. Jorre van der Bij wint de Wielerronde van Scherpenzeel.Op de 2e plaats de 56 jarige (!) Ton Berends en op 3e plaats Goswinus Dijkstra.

SCHERPENZEEL De organisatie van de Wielerronde van Scherpenzeel kijkt ,,zeer tevreden’’ terug op het regionale wielerfestijn De zaterdag stond het centrum van Scherpenzeel bol van de wieleractiviteiten. 

Los van de twee wedstrijden voor de Locals en de wielrenners in de Sportklasse, waren er zaterdag onder meer een wielerclinic voor dames, verzorgd door voormalig profwielrenster Vera Koedooder en een dikke banden race. ,,Het Vueltacafé was gezellig vol’’, blikt organisator Bas Vlug terug. ,,En aan de dikke banden race deden zo’n veertig deelnemers mee. De winnaars in de verschillende categorieën kregen een cheque voor 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Mudde in Scherpenzeel.’’ Acht vrouwen deden mee aan de wielerclinic.

Ook over de deelname aan de twee ‘echte’ wedstrijden is Vlug tevreden. ,,Door corona konden in de sportklasse meerdere deelnemers niet meedoen, maar uiteindelijk hadden we een kleine veertig deelnemers.’’ Jorre van der Bij..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.