‘Happen en trappen’ voor twee goede doelen

17 mei, 13:30 hartenziel Happen en Trappen
Afbeelding

RENSWOUDE Pannenkoeken eten zoveel je wilt en daarmee twee goede doelen tegelijk steunen. Dat kan zaterdag 18 juni vanaf 17.30 uur bij Landgoed Groot Abbelaar aan de Barneveldsestraat 24 in Renswoude.

Op die dag kan je ‘s middags tussen 13.00 en 14.00 uur, voorafgaand aan het pannenkoekenfestijn, al starten met een fietstocht, waarbij het mogelijk is om een tocht van 25 of 40 kilometer te rijden. Onder het motto ‘Happen en trappen’ hebben twee hulpverleningsorganisaties in Renswoude deze actiedag opgezet voor hun werk in Namibië en Kosovo. 

KOSOVAARSE KERK Hoofd, hart en handen steunt vanuit de Koepelkerk van de Hervormde Gemeente Renswoude het programma Way of Hope in Kosovo. De aan de Spikhorst in Renswoude g..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.