Robert Cekov verzorgt op zaterdag 26 januari samen met pianist Wouter Harbers een benefietconcert in de Achthoek in Scherpenzeel.
Robert Cekov verzorgt op zaterdag 26 januari samen met pianist Wouter Harbers een benefietconcert in de Achthoek in Scherpenzeel. Robert Cekov

Rotaryclub houdt benefietconcert voor lokale projecten

lokaal

SCHERPENZEEL De Achthoek in Scherpenzeel is zaterdag 26 januari omgebouwd tot heuse concertzaal. Pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov verzorgen dan een benefietconcert, georganiseerd door Rotaryclub Scherpenzeel-Woudenberg.

,,Het duo zal de bezoekers tijdens deze ‘Night of the Rotary’ meenemen naar de wereld van sprookjesachtige muziek.’’ Op het programma staat de twinkelende dans van de Suikerfee van Tchaikovsky en de Peer Gynt Suite: Noorse volksverhalen, muzikaal vormgegeven door Grieg. ,,Daarnaast voert het duo verstilde klassieke juweeltjes en meeslepende filmmuziek uit. Sopraan Macha van de Kuit zal voor en na de pauze enkele solo’s toevoegen.’’

De Rotaryclub organiseert het benefietconcert voor projecten als zwembad ’t Willaer en Grebbelinie in het Vizier.

Het concert in de Achthoek (Molenweg 1, Scherpenzeel) begint om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 12,50 (inclusief koffie/ thee vooraf) te bestellen via rscw 1570+concert@gmail.com of door 12,50 over te maken op NL39ABNA 0480 4909 10 ten name van Rotary Scherpenzeel-Woudenberg. In de pauze wordt er ook een pauze-arrangement aangeboden voor 8,50 met een hapje, drankje en gereserveerde tafel.

advertentie
advertentie