Het Scherpenzeelse team, van links naar rechts: Amber Green, Jordie Jamlean, Gwen van der Linden, Malissa Bouwman, Dion Maree, Tim Terlouw, Don Kramer en Thijs Kramer.
Het Scherpenzeelse team, van links naar rechts: Amber Green, Jordie Jamlean, Gwen van der Linden, Malissa Bouwman, Dion Maree, Tim Terlouw, Don Kramer en Thijs Kramer. Gemeente Scherpenzeel

Scherpenzeel zilver waard tijdens Spel Zonder Grenzen

lokaal

SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel heeft tijdens het Spel Zonder Grenzen woensdag in Arnhem – de sportieve start van het Erfgoedfestival ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan van de provincie Gelderland – een tweede plek veroverd. De eerste plek was voor de stad Arnhem, waarmee Scherpenzeel een kwartierduo vormde. Er namen acht teams deel. 


De provincie Gelderland en Erfgoed Gelderland organiseerden op de Markt in Arnhem een Spel Zonder Grenzen. Voor dit spel was de provincie Gelderland in vier (historische) kwartieren opgedeeld. Per kwartier deden een grote en kleine gemeente (als kwartierduo) mee. Voor het kwartier Veluwe waren dat de stad Arnhem en de gemeente Scherpenzeel. Het Spel Zonder Grenzen bestond uit verschillende sportieve en kennisopdrachten. 

Het team Scherpenzeel bestond uit Thijs Kramer, Dion Maree en Tim Terlouw namens De Korenmaat, ondersteund door Don Kramer, Gwen van der Linden, Malissa Bouwman, Amber Green en Jordie Jamlean. Burgemeester Van Rhee-Oud Ammerveld en wethouder Tonnis van Dijk waren als supporters van de partij.

advertentie
advertentie