Afbeelding
Gemeente Scherpenzeel

Scherpenzeel presenteert Zomerflyer Heerlijk Scherpenzeel

lokaal


SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel heeft de nieuwe Zomerflyer Heerlijk Scherpenzeel gepresenteerd. Op de flyer, die in alle winkels van Scherpenzeel gratis is af te halen, staan diverse voorjaars- en zomerevenementen die de komende tijd onder de noemer Heerlijk Scherpenzeel in Scherpenzeel worden georganiseerd.

De gemeente Scherpenzeel wil bezoekers, bewoners en bedrijven graag vertellen dat het in Scherpenzeel leuk is om er te verblijven. En dat er – verspreid over het jaar – afwisselende evenementen worden georganiseerd. Om dit breder bekend te maken, is samen met de VVV, de Ondernemersvereniging Scherpenzeel, de Vereniging Oud Scherpenzeel, Kulturhus De Breehoek, de Promotiecommissie Scherpenzeel en een aantal betrokken inwoners en ondernemers de
promotiecampagne Heerlijk Scherpenzeel ontwikkeld.

FLYER Heerlijk Scherpenzeel presenteerde vorig jaar voor de eerste keer een najaars- en winterflyer en vanwege het succes daarvan werd besloten nu een voorjaars- en zomerflyer samen te stellen. De gemeente vraagt organisaties en ondernemers op evenementen te melden door een mail te sturen naar info@heerlijkscherpenzeel.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie