Gert van Beek, projectleider van de Schoutenhoeve,
Gert van Beek, projectleider van de Schoutenhoeve, Van Beijnum

Gert van Beek: “Ik ben blij dat kinderen zich hier kunnen ontplooien.”

13 december 2021 om 12:50 Lokaal Deel je nieuws

Scherpenzeel/Barneveld-Als aannemer, toezichthouder, bouwmanager en projectleider is Gert van Beek al jaren actief betrokken bij de bouw en optimalisatie van scholen, zoals ook bij de Rehoboth. Vanwege zijn brede opleiding en ervaring op tal van gebieden weet hij precies wat er speelt in de bouw. Bestuurder Westerlaken was blij dat Gert van Beek de bouw van de “Schoutenhoeve” wilde helpen realiseren.

Zoals Gert als fervent Jiu Jitsuka geniet van de kunst om soepel aanvallen van tegenstanders te verslaan, zo geniet hij ervan om alles wat een goede voortgang van het bouwproces in de weg zou staan, effectief om te buigen of weg te nemen. Behendig en gedreven, betrokken en vakkundig houdt hij het hele bouwproces onder controle. Met een lenige lach: “Ik geniet ervan! En ik wil het perfect doen! Soms sta ik als mediator een opdrachtgever bij als er een geschil met een aannemer is. Ik vergeef mezelf niet als ik iets verkeerds doe! Ik moet tóezicht houden, het proces managen! De prijs moet goed zijn, het ontwerp moet kloppen en ik ben er voor de opdrachtgever.”

Westerlaken: “Gert heeft een belangrijke spilfunctie. Hij verbindt de verschillende partijen en maakt vaardig gebruik van ieders kracht. Verder bewaakt hij het budget zorgvuldig. Dat waardeer ik.”

De samenwerking loopt gesmeerd. Gert: “Ik ken Westerlaken al lang en wij werken heel prettig samen! Ik neem de dingen op, we zetten samen het werk uit en verdelen het. Het is een enorm geregel, er moet veel worden teruggekoppeld, ook richting school, de bouwpartijen, en de gemeente.Ik kan genieten hoe hij door de organisatie laveert! Hij heeft met zoveel mensen te maken en af te stemmen!”

De Schoutenhoeve vind ik echt iets voor Westerlaken. Gert: “Zijn kracht ligt in het speciaal onderwijs, bij die kinderen! Zijn hart ligt bij de kinderen! Ik kan me nog een Bijbelverhaal van hem herinneren. Het was zó netjes, iedereen was muisstil.”

Nadenkend gaat Gert verder: “Wij weten wat het is om een dochter met beperking te hebben en hoe belangrijk het voor ouders is dat deze kinderen goed in hun vel zitten en op de juiste plek zitten. Daarom ben ik zo blij met de Rehoboth en vind ik de Schoutenhoeve erbij een goede aanwinst! Voor kinderen die sociaal en emotioneel niet in de maatschappij terecht kunnen, kunnen ze zich hier in een veilige omgeving ontplooien.”

Info:  gert@bbavanbeek.nl Rhenen 06-53846912 of  www. schoutenhoeve.nl

Voortgang Schoutenhoeve
advertentie
advertentie