The Passion 40daagse
The Passion 40daagse Zingen in de Kerk

Passionkruis, concert en paaswake bij De Achthoek in Scherpenzeel

1 maart 2022 om 10:01 Lokaal Deel je nieuws

In aanloop naar Pasen is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. Kerk De Achthoek in Scherpenzeel doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn. 

Op vrijdag 15 april is er in De Achthoek een ‘concert’ van Rob Favier. Het ‘concert’ heeft het thema van The Passion: Alles komt goed?! Met liedjes, gesproken tekst, een lach en traan, laat Rob Favier zijn luisteraars meedenken over het thema ‘Alles komt goed?!’ Het ‘concert’ begint om 20.00 uur. Je bent hartelijk welkom; boek van tevoren wel even je gratis ticket(s).  

Op dezelfde dag wordt er op het terrein voor De Achthoek ook een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of meedoen met een vragenwandeling. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 14.00 en 22.00 uur. Er is koffie en thee, en er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.   

 Datum: 15 april 2022 
Locatie: De Achthoek, Molenweg 1, 3925 CJ  Scherpenzeel 
Tijdstip paaswake:14.00 - 22.00 uur 
Tijdstip concert: 20.00 uur 
Entree: gratis. Reserveren van kaarten is verplicht. 
Meer info en aanmelden concert: https://zingenindekerk.nl/evenementen/rob-favier-scherpenzeel/ 

advertentie
advertentie