Bingomiddag van de Zonnebloem.
Bingomiddag van de Zonnebloem. Adriaan Hosang

Start nieuw jaar bij Zonnebloem

10 februari 2020 om 16:35 Maatschappelijk

SCHERPENZEEL Het nieuwe jaar begon voor de afdeling RenScherWoude van de Zonnebloem op vrijdag 7 februari. Er kwamen ruim vijftig gasten en vrijwilligers bij elkaar in Partijcentrum Boschzicht in Scherpenzeel.

Voorzitter Dickey Vernig die de middag opende was blij met de ´flinke belangstelling´. Op deze eerste middag was het tijd voor bingo. Voor de senioren waren er leuke prijsjes te winnen. Dat was ook nu weer het geval.

Nieuw achter het bingoapparaat was Henk Schuurman, geen onbekende bij de Zonnebloem, want ook tijdens de kerstviering was hij present en vertelde hij een kerstverhaal.

AANDACHT Tijdens de rondjes bingo was een ieders aandacht gevestigd op de getallen op het bingobordje, want ja, opletten was wel noodzakelijk wilde je geen van de genoemde getallen vergeten en zo een mogelijke prijs aan je neus voorbij zien gaan.

OP BEELD Maar het was niet alleen tijd voor bingo. Vorig jaar zijn, tijdens de verschillende activiteiten van de Zonnebloem, tal van foto's gemaakt. Je kunt ze later nog eens, als dia's, te bekijken. En dus verschenen die Zonnebloem-evenementen op een groot scherm. Allerlei bezoekers zagen zichzelf soms ineens op beeld verschijnen tijdens een activiteit waaraan hij of zij deelgenomen had. Uiteraard leidde dat zo af en toe ook tot de nodige discussie.

Tussen de bedrijven door was er tijd voor een drankje en hapje. Aan het slot van een middag, die voor menigeen te snel voorbij was gegaan, wenste Dickey Vernig iedereen wel thuis. ,,Ik hoop dat iedereen op de volgende activiteit van de Zonnebloem ook weer aanwezig zal zijn.´´

Veel belangstelling voor bingo op de eerste bijeenkomst van de Zonnebloem in 2020.
Alle aandacht is gericht op de bingokaarten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie