Mieke Westerink: ,,De krant lezen is een van mijn hobby's.''
Mieke Westerink: ,,De krant lezen is een van mijn hobby's.'' Pauw Media

Nieuwe media-adviseur voor Scherpenzeelse ondernemers: Mieke Westerink

Mensen

SCHERPENZEEL Mieke Westerink is sinds kort media-adviseur buitendienst voor de Scherpenzeelse Krant.nl. Ze wil graag samenwerken met ondernemers. Maar eerst vertelt ze in de rubriek ‘Op de man af’ iets over zichzelf. ,,Ik denk mee met Woudenbergse ondernemers over de communicatie en geef hierin advies.’’

Mieke Westerink is 32 jaar, woont samen in Barneveld en heeft twee kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoontje van 2 jaar. Haar hobby’s: zijn sauna bezoeken, hardlopen en de krant lezen

Wat heb je hiervoor gedaan?] Account manager bij Eleonora & By-Boo

Wat ga je precies doen? Als media-adviseur denk ik mee met de lokale ondernemers in de communicatiebehoeftes en geef ik hierin advies. Daarnaast heb ik veel contact met de redactie over alle ins & outs van dit mooie gebied.

Hoe ga je dit aanpakken? Door veel in contact te staan met lokale ondernemers, passende acties en content te plaatsen speciaal gericht op de Scherpenzeelse Krant.nl en De Woudenberger.nl.

Drie belangrijkste apps op telefoon? Weeronline, whatsapp, pinterest.

Wat zou je graag doen, maar heb je nog nooit gedaan? Met mijn gezin een roadtrip maken door Europa met een camper, ik hoop dat we dit volgend jaar ook kunnen doen!

Met welke beroemdheid zou je een keer uit eten willen gaan? Ik zou dit niet weten, ik word nogal zenuwachtig van beroemdheden.
[Wat zouden oud-klasgenoten op een reünie over je zeggen?] Niet erg verassend dat Mieke in de sales is beland!

Heb je een lijfspreuk? ‘Het kan altijd erger.’

Wat maakt jou gelukkig (in je werk en privé) In beide gevallen; een mooi gesprek met koffie.

Wat is je slechtste gewoonte? Te veel op mijn telefoon bezig zijn.

Waar geef je los van noodzakelijke dingen het meeste geld aan uit? Aan impulsaankopen in de supermarkt, ik ga voor een zak chips en kom met een kar vol thuis.

Welk tv-programma wil je niet missen? Het nieuws.

Favoriete Netflix-serie? La casa de papel & Gilmore girls.

Zou wel eens een dag willen ruilen met? Mijn dochter Noor van 5 jaar, alles wordt voor je gedaan, en je kunt de hele wereld opnieuw ontdekken.

Wat was tot nu toe je leukste vakantie? (land, plek/regio, activiteit)? Absouluut Zuid-Afrika, wat een prachtig, veelzijdig en indrukwekkend land! Mijn broer heeft een tijdje in Kaapstad gewoond en ik heb hem, samen met mijn moeder bezocht en de gardenroute gereden. We hebben heerlijke wijnen geproefd, gebraaid (lees: barbecue), prachtige stranden gezien en walvissen gespot. De natuur en de vriendelijkheid van de mensen zijn mij het meeste bijgebleven.

Wat is je ergste vakantie-ervaring? Autopech, ook in Zuid-Afrika.

Wat was als kind je droomberoep? Bij de televisie werken.

Wat is je mooiste jeugdherinnering? De vakanties met het gezin met de caravan naar Frankrijk.

Wie is je grote voorbeeld? Mijn moeder.

Wat is je favoriete muziek? Mijn smaak gaat alle kanten op wat betreft muziek, van Acda & de Munnik tot Techno tot Racoon.

Waar kunnen ze je voor wakker maken? Een hele lange, warme douche.

Favoriet eten? Tapas, het liefst in Spanje, maar dat wordt dit jaar een beetje lastig, dus ik denk dat ik zelf maar aan de bak moet.

Als je het voor het zeggen had in de gemeente Woudenberg, wat zou je dan als eerste veranderen? Ik hoop dit van de ondernemers te horen, want ik woon zelf in Barneveld en ken het gebied nog niet door en door.

Wat zou je doen met een miljoen? Stoppen met werken en een roadtrip maken.

Wat is je grootste ergernis? Negatieve mensen, die dan uiteindelijk niks met het ‘probleem’ doen.

Wat neem je in ieder geval mee naar een onbewoond eiland? Mijn iPad.

Henk van IJken

advertentie