De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Jolanda van den Bosch.
De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Jolanda van den Bosch. van den Bosch

Wie maakt de ultieme zomerfoto?

Mensen

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuur je in voor de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto´s krijgen een plek op de website en een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint één minuut gratis winkelen, beschikbaar gesteld door JUMBO Scherpenzeel.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden? Stuur de foto per mail naar scherpenzeelse.krant@bdu.nl, onder vermelding van ‘Zomerfotowedstrijd Scherpenzeel’

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:- Foto’s moeten in een hoge resolutie (jpg.bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.

- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de Scherpenzeelse Krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot maandag 30 augustus 10.00 uur.
- Door deel te nemen aan de fotowedstrijd krijgt de redactie toestemming de ingestuurde foto’s te publiceren.

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Afbeelding
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 16 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie